You have no items in your shopping cart.

Subtotaal: € 0,00

Ruilen & Retourneren

Naarmate we groeien, blijft toewijding aan onze missie de kern van onze identiteit. Het is verweven in elke beslissing die we nemen voor de gezondheid op lange termijn van onze markt.


Gratis verzending wordt toegepast op elke bestelling.

Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, wordt u per e-mail gecontacteerd om uw bestelling te bevestigen. Voor uw bescherming verzekeren en registreren wij alle items voor hun volledige waarde. Momenteel moeten alle leveringen worden gedaan naar het factuuradres van de creditcard, tenzij een secundair verzendadres is geregistreerd bij de creditcardmaatschappij.

Orderbevestiging en volgen:

Zodra u uw bestelling plaatst door te klikken op de ¡° plaats bestelling ¡± knop, ziet u de orderbevestigingspagina en een e-mail met uw bestelnummer zal naar u worden verzonden. Als u de bevestigings-e-mail niet ontvangt, neem dan direct contact met ons op via e-mail.

Bestellingen worden doorgaans binnen 24-36 uur verzonden, zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u binnen 48 uur een e-mail, waaruit blijkt dat uw bestelling is verzonden met trackingnummers. Het geeft aan welke koerier werd gebruikt en een methode om de bestelling bij u te houden. Houd rekening met 7-10 dagen voor levering.

Bestellingen kunnen worden vertraagd vanwege de volgende redenen:

- Bestelling is in afwachting van goedkeuring en verificatie van het krediet.
- Een product is momenteel niet op voorraad.
- Een bestelling waarvoor speciale aanpassingen nodig zijn.


De levering is gegarandeerd. In het geval dat uw pakket verloren gaat of in beslag wordt genomen, zullen wij één keer op onze kosten opnieuw verzenden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor invoerrechten of accijnzen die aan uw pakket worden aangerekend. Invoerbelasting is de verantwoordelijkheid van de klant.

TERUGSTUURBELEID

1. Als onze klant een kwaliteitsprobleem ondervindt nadat u de door ons verzonden items hebt ontvangen. Maak in dit geval een foto over de producten en stuur ons een e-mail. Nadat wij dit hebben bevestigd, sturen we het product opnieuw naar u toe of betalen we het volledige bedrag terug.

2. Alle items die naar ons worden teruggestuurd moeten in hun oorspronkelijke staat zijn, dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met alle tags bevestigd. De klant is verantwoordelijk voor de kosten om het artikel naar ons terug te sturen.

3. Restituties worden uitgegeven in dezelfde vorm als waarin de oorspronkelijke betaling is gedaan en het kan tot 7-30 werkdagen duren na ontvangst van de goederen. Geen teruggave of ruiling voor deze producten nadat ze zijn gebruikt.


Als u nog meer vragen over de verzending heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dank u wel!

 

Procedure

Als u een bestelling wilt annuleren in het kader van de Regels voor consumentenovereenkomsten (informatie, annulering en extra kosten) 2013. Klik hier voor meer informatie.

Om een ​​retouraanvraag in te dienen via deze website, meldt u zich aan bij uw account, gaat u naar 'Voltooide bestellingen', klikt u op 'Artikelen retourneren' naast de relevante bestelling, vult u het formulier in en klikt u op 'Retourverzoek indienen'. Of neem contact met ons op per telefoon of e-mail met uw bestelnummer, wat u wilt retourneren en waarom u het terug wilt sturen.

U ontvangt vervolgens een e-mail met uw Return Request ID plus instructies over hoe u de items aan ons kunt retourneren.

We zullen het met u eens zijn om het artikel te restitueren, vervangen of omruilen op basis van beschikbaarheid.

Plaats de retourzendingen zonder onnodige vertraging en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop u uw retouraanvraag meedeelt, bij ons terug. We raden u aan een vastgelegde of track and trace-verzendmethode te gebruiken die voldoende dekking biedt voor de gepubliceerde waarde.

Na ontvangst van het pakket zullen we bepalen of het item aanvaardbaar is voor retournering in overeenstemming met ons beleid.

Zodra we uw geretourneerde goederen hebben ontvangen, sturen we u een e-mailbevestiging en wordt uw teruggave binnen 7 dagen verwerkt.

Restituties worden terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel dat u voor de eerste transactie hebt gebruikt. Het kan een aantal extra werkdagen duren voordat het bank- en creditcardsysteem het geld op uw creditcard of bankrekening terugbetaalt zodra we u hebben terugbetaald.

Als het item niet acceptabel is, zullen we het u terugsturen met een verklaring van de redenen voor de teruggave.